PPROMOVIA HydroBalance 50mg

EFECT PRELUNGIT SI TOLERABILITATE EXCELENTA

PROMOVIA HydroBalance 50mg este un substitut pentru lichidul sinovial care, mulțumită proprietăților sale lubrifiante, conduce la restaurarea funcțiilor articulațiilor deteriorate din cauze degenerative sau traumatice.

PROMOVIA HydroBalance 50 mg este un gel steril injectabil, biodegradabil si izotonic, pentru uz intra-articular.Contine un MIX de Acid Hialuronic de 2 greutati moleculare diferite si Trehaloza 1%.  Trehaloza leaga structurile acidului hyaluronic si prelungeste viata produsului in articulatii.Este indicat in tratamentul simptomatic al osteoartritei, tratand durerea si mobilitatea redusa a tuturor articulatiilor mari  : genunchi, sold, umar.

Trehaloza: este o dizaharida nereductoare formată prin condensarea a două molecule de glucoză și formarea de legături glicozidice. Aceste legături conferă rezistența trehalozei la hidroliza acidă, substanța fiind stabilă la temperaturi ridicate, precum și în mediu acid. Studii clinice experimentale sugerează faptul că Trehaloza are un potențial benefic în medicină datorită proprietăților antioxidante și a legăturilor pe care le creează cu substanțele active ale produselor, ce duc la prelungirea efectului terapeutic. 

Compoziție

Acid Hialuronic- Greutate moleculară medie (1200-1500 kDalton) și cu greutate moleculară mică (200-400 kDalton)+Trehaloza 1% 

Fiecare cutie conține o fiolă-siringă de Promovia HydroBalance 50 mg  și un prospect. Sunt prezente două etichete pe care este înscris numărul lotului și data expirării. Una dintre aceste etichete trebuie aplicată pe fișa clinică a pacientului iar cealaltă trebuie înmânată pacientului pentru a garanta trasabilitatea.

Promovia HydroBalance 50 mg este un substitut al lichidului sinovial

Datorită proprietăților sale vâsco-elastice și lubrifiante, favorizează refacerea condițiilor reologice ale articulaților, modificate în caz de afecțiuni degenerative sau post-traumatice. Produsul, îmbunătățind caracteristicile lichidului sinovial, exercită o acțiune protectoare asupra articulațiilor și favorizează îmbunătățirea funcției articulare și reducerea simptomelor dureroase. Se recomanda cure de 2-3 injectii , cu repetare la 6-9 luni.

PROMOVIA acționează doar la nivelul articulației la care este injectată, fără a exercita nici o acțiune sistemică.

AVERTIZĂRI – PRECAUȚII PRIVIND UTILIZAREA:

PROMOVIA HydroBalance 50mg este indicată pentru injecții intra-articulare și trebuie administrată exclusiv de către medic.

Înainte de utilizare, verificați integritatea siringii și data expirării. Nu utilizați ace altele decât cele indicate.

Produsul nu trebuie injectat în cazul unei articulații infectate sau grav inflamate.

Infiltrația trebuie evitată în caz de infecții în curs sau în caz de condiții inflamatorii ale pielii în vecinătatea locului de infiltrație.

Se recomandă ca pacientul să fie sfătuit, în urma injecției intra-articulare, să evite activitățile fizice care implică efortul articulației și să își reia activitățile normale după circa două zile.

PROMOVIA nu a fost testat pe femeile însărcinate sau lăuze.

Cum poți achiziționa acest produs

Poti achizitiona acest produs direct din magazinul online al distribuitorului exclusiv in Romania ORTOPLUS PHARMA SRL . Comanda va fi livrata in cel mai scurt timp.